Şehit Adıl Doğan İlkokulu

Vizyon: "Muassır medeniyetlerin üzerine çıkmaktır." K.ATATÜRK Başarının yüksek ve devamlı olduğu, çağdaş yönetim ilkelerini benimsemiş, kaliteli, seçkin bir okul olabilmek.

Misyon: Okulumuz Şehit Adil Doğan İlkokulu´nun , geleceğin öğrencilerini yetiştiren ilk öğretim kurumu olmanın onuruyla; araştırıcı, sorgulayıcı, çözümleyici düşünce yapısında, değişen dünya koşullarında topluma liderlik yapabilecek, insani değerlere saygılı bireyler yetiştirmeyi, bilgiye ulaşarak, bilgiyi üreterek, paylaşarak ve hayata dönüştürerek toplumun yaşam boyu eğitim ve gelişme sürecine katkıda bulunmayı görev edinmiştir. Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve meslekî açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı´nda Yeşil Okul Projesi ilçe Birinciliği,Beyaz Bayrak ve Sertifika kazanıldı.

Isınma: DOĞAL GAZ İLE ISINMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitadildoganilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TOKATKÖY MAH. SULTAN AZİZ CAD. ŞEHİT ADİL DOĞAN İLKOKULU NO: 31 İÇ KAPI NO: 1 BEYKOZ / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

Ulaşım 15 TY - 15 KAVACIK MİNUBÜS